'DE SMAAK VAN ECHT'

Kastaurant

In ons kastaurant proef en voel je, wat vers en lokaal eten echt met je doet. We gebruiken zoveel mogelijk producten uit eigen kassen en tuin. Hoe dit groeit laten we graag zien!

 

Urban Farm

Wij leveren elke dag verse kruiden, cressen, eetbare bloemen en mini groenten aan lokale Horeca. ‘s Ochtends geplukt en ‘s Middags in jouw keuken. Wil jij koken met Utregs Groen?

 

Theetuin

Onze theetuin is ons kloppende hart, de trots van het bedrijf. De uit 21 U’tjes bestaande tuin geeft een veelzijdigheid aan geuren en smaken. 

 

Webshop

In onze webshop kun je onze thuis chef cadeaupakketten vinden! Ook kun je als thuiskok en liefhebber verschillende producten van eigen land terug vinden.

Wat is 'DE SMAAK VAN ECHT'?

De natuur werkt en wij werken mee – dat is onze filosofie. Voor elk van onze gewassen hebben wij liefde en aandacht. We vragen ons altijd af: Hoe kunnen we dit plantje in het zonnetje zetten, zodat het optimaal groeien mag?

We spelen met de mogelijkheden: planten we jou in de verticale tuin, de kassen, de kruidentuin, buiten in de volle grond of voel jij je meer thuis in de Theetuin? In welke grond gedij jij het liefst? We spelen, maken fouten en leren – dat hoort bij werken met de natuur.

We zaaien liefde, zorgen voor kwaliteit en oogsten geweldige smaak. Dat is ‘De smaak van echt’. Kom je proeven?

#Stadsjochiesvandaag

DBE11763-8476-4C12-BEB7-91D825993164

Pasen bij
Stadsjochies

1e paasdag zijn we open als een normale zondag, geniet dan van een diverse gangen lunch (1 t/m 6-gangen) of een uitgebreide borrel van eigen bodem. 

2e paasdag kun je genieten van een shared paas lunch, aan de hand van 5 gerechtjes voor 35,- p.p.. We hebben ook een speciaal menu voor de kids!