Ontdek wat de natuur jou te bieden heeft

Je moet het zelf komen ervaren en je laten verrassen door de vrolijke veelzijdigheid van de natuur. Want hoe graag we het ook willen, geen woorden kunnen recht doen aan wat je bij ons zult vinden. Toch proberen we het:

Als je aankomt valt je tussen al onze prachtige planten en kleurrijke bloemen als eerste op: de rust in onze stadsoase. Een verrassing dat zo’n plek bestaat.

Bij ons ben je thuis!

Je wilt fladderen als een vlinder door onze Theetuin of als een luie poes liggend genieten in het zonnetje. Temidden van al het groen in en rondom onze kassen zou je ook wel wortels willen hebben. En ondertussen vermaken je kinderen zich als vrolijke aapjes in onze speeltuin.

De natuur is nog nooit zo dicht bij de stad geweest

Als je trek hebt gekregen, schuif  je aan in ons Kastaurant. De producten daar zijn zo vers . Je knabbelt als een gelukkig konijntje aan onze knapperige salades. Je drinkt daarbij een kop thee met een infusie van kruiden uit de Theetuin of een Dajakker met onze eigen absint.

Voldaan naar huis

Voordat je aan het eind van de dag gelukzalig en voldaan op huis aan gaat, loop je nog even langs onze winkel. Je kunt een stukje van onze natuur mee naar huis nemen. Alles wat je hebt gezien en geproefd, geroken en gedronken ligt hier voor je klaar: thee, kruiden, salades en nog veel meer heerlijks.

Als je op de fiets zit, terwijl het zonnetje ondergaat, ben je alvast aan het bedenken wanneer je weer terug mag – je bent bij ons altijd welkom.

Wie met liefde zaait, zal smaak oogsten. Eg Waor!

Wij zijn telers en we spelen graag met de natuur, maar gaan er niet tegenin. We telen met liefde voor de grond, liefde voor het gewas en liefde voor de medemens. Dat betekent dat we bijvoorbeeld alleen lokaal leveren, geen verwarmde kassen gebruiken, werken met seizoensgebonden planten en kruiden en geen plastic gebruiken om onze producten te verpakken.

Bijna geen afval

We proberen geen afval te maken en niets weg te gooien: als we kruiden overhouden drogen we ze, als we een paar honderd kilo pepers oogsten maken we sambal. De natuur werkt hier en daar werken wij graag aan mee. Met onze groene vingers be(kom)kommeren we ons om wat er voor voorhanden is. Wij zaaien liefde, zorgen voor kwaliteit en oogsten geweldige smaak. Dat is ‘De smaak van echt’.

Een kijkje bij STADSJOCHIES