Kas restaurant in utrecht

Welkom in ons zonnige proeflokaal, waar je kunt proeven wat lokaal en vers eten echt betekent. Hier krijg je elke dag eten geserveerd waar wij trots op zijn. Trots omdat we elke dag prachtige gerechten maken van de verse producten uit onze kassen, volle grond, verticale tuin, kruidentuin en onze theetuin.

Hoe wij werken

We werken in ons kastaurant, waar het maar kan met producten uit onze eigen tuin. Als iets toevallig niet voorhanden is halen we dat ook altijd lokaal. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor verrassende en seizoensgebonden gerechten. En natuurlijk een grote verscheidenheid aan verschillende theesoorten en dranken.

Ook voor thuis!

Als jij de groenten en kruiden proeft die je ‘s middags nog in de Theetuin hebt zien staan tijdens je wandeling. Als jij ‘s avonds zit te genieten van wat ‘s ochtends is geoogst, dan zien we in jouw ontspannen glimlach bevestigd waarom wij hier doen wat we doen.

Arrangementen

''BIJ ONS IN DE KAS''

Geniet elke vrijdag en zaterdag van 18:00 tot 22:00, van een compleet verzorgde avond bij ons in de kas. We nemen je vanaf 18.00 mee naar ons kloppende hart en leiden je rond door de kassen en tuinen. Om je vervolgens ‘bij ons in de kas’ vanaf 18:30 te verwelkomen met een amuse, 4-gangen diner, pre-dessert en friandises.

GASTROLUNCH SAFARI

Elke zondagmiddag vanaf 12:30 gaan wij je door de kassen leiden en laten ervaren, waardoor ons hart sneller gaat kloppen. Wij laten je alvast proeven wat je straks op je bord geserveerd krijgt in een 3-gangen lunch voor 38 euro. Een echt middagje uit! Het verhaal van Stadsjochies gaat aan de hand van woorden en smaken met je gedeeld worden.

Een kijkje in ons Kastaurant!

Onze menu- en drankkaart

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Stadsjochies huisregels

Stadsjochies is een kastaurant en teelt bedrijf. Wanneer je in ons kastaurant zit kun je alle cressen, groenten, eetbare bloemen en kruiden om je heen zien groeien die je vervolgens op je bord ziet liggen. Je zit er midden in!

Wij willen graag de meest mooie en smakelijke producten aan jullie geven en de beste beleving meegeven die we kunnen verzorgen. Hierom willen wij graag de volgende punten met jullie delen: