Welkom in ons kastaurant!

Welkom in ons zonnige proeflokaal, waar je kunt proeven wat lokaal en vers eten echt betekent. Hier krijg je elke dag eten geserveerd waar wij trots op zijn. Trots omdat we elke dag prachtige gerechten maken van de verse producten uit onze kassen, volle grond, verticale theetuin, kruidentuin en onze Theetuin.

Hoe wij werken

We werken in ons kastaurant, waar het maar kan met producten uit onze eigen tuin. Als iets toevallig niet voorhanden is halen we dat ook altijd lokaal. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor verrassende en seizoensgebonden gerechten. En natuurlijk een grote verscheidenheid aan verschillende theesoorten en smoothies.

Ook voor thuis!

Als jij de groenten en kruiden proeft die je ‘s middags nog in de Theetuin hebt zien staan tijdens je wandeling. Als jij ‘s avonds zit te genieten van wat ‘s ochtends is geoogst, dan zien we in jouw ontspannen glimlach bevestigd waarom wij hier doen wat we doen.

Je bent welkom!

Tot eind november zijn er gastronomische diners op reservering, check de reserveringsknop voor de verschillende data en reserveer je ticket hier.  

Vanaf 1 september zijn wij woensdag t/m zondag open van 10:00 tot 18:00 voor ontbijt en lunch, een spontaan bezoekje is meer dan welkom. Je kunt ook altijd reserveren om zeker te zijn van een plekkie, dit kan via de button rechts onderin de pagina.

In oktober gaan wij open voor ontbijt, lunch en diner. Op 1 oktober kun je van donderdag t/m zaterdag bij ons vertoeven van 10:00 – 22:00 (op de zondag tot 18:00). Je bent meer dan welkom! Nog vragen? Stuur een mailtje naar: kastaurant@stadsjochies.nl. 

Een kijkje in ons Kastaurant!

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.