Welkom in ons kastaurant!

Welkom in ons zonnige proeflokaal, waar je kunt proeven wat lokaal en vers eten echt betekent. Hier krijg je elke dag eten geserveerd waar wij trots op zijn. Trots omdat we elke dag prachtige gerechten maken van de verse producten uit onze kassen, volle grond, verticale tuin, kruidentuin en onze theetuin.

Hoe wij werken

We werken in ons kastaurant, waar het maar kan met producten uit onze eigen tuin. Als iets toevallig niet voorhanden is halen we dat ook altijd lokaal. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor verrassende en seizoensgebonden gerechten. En natuurlijk een grote verscheidenheid aan verschillende theesoorten en dranken.

Ook voor thuis!

Als jij de groenten en kruiden proeft die je ‘s middags nog in de Theetuin hebt zien staan tijdens je wandeling. Als jij ‘s avonds zit te genieten van wat ‘s ochtends is geoogst, dan zien we in jouw ontspannen glimlach bevestigd waarom wij hier doen wat we doen.

Kerst bij Stadsjochies

Met de kerstdagen openen wij onze deuren voor een heerlijk 5-gangen kerst verrassingsmenu inclusief amuses voor 59,- euro bereid met typische winterse producten uit onze eigen tuin en kas. Reserveer nu alvast je plekje voor vrijdag 24 december tijdens kerstavond om 17:00, zaterdag 25 december om 12:30 en/of zondag 26 december om 12:30.  

Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons kastaurant met kerst! Voor slechts 35,- euro wordt er ook aan de stadsjochies en stadsmeisjes (tot 10 jaar) gedacht. Reserveer via de website button rechts onderin!

Stadsjochies

Een kijkje in ons Kastaurant!

Onze menu- en drankkaart!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.