Welkom in ons kastaurant!

Welkom in ons zonnige proeflokaal, waar je kunt proeven wat lokaal en vers eten echt betekent. Hier krijg je elke dag eten geserveerd waar wij trots op zijn. Trots omdat we elke dag prachtige gerechten maken van de verse producten uit onze kassen, volle grond, verticale tuin, kruidentuin en onze theetuin.

Hoe wij werken

We werken in ons kastaurant, waar het maar kan met producten uit onze eigen tuin. Als iets toevallig niet voorhanden is halen we dat ook altijd lokaal. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor verrassende en seizoensgebonden gerechten. En natuurlijk een grote verscheidenheid aan verschillende theesoorten en dranken.

Ook voor thuis!

Als jij de groenten en kruiden proeft die je ‘s middags nog in de Theetuin hebt zien staan tijdens je wandeling. Als jij ‘s avonds zit te genieten van wat ‘s ochtends is geoogst, dan zien we in jouw ontspannen glimlach bevestigd waarom wij hier doen wat we doen.

Evenementen

#BIJONSINDEKAS

Geniet elke vrijdag en zaterdag van 18:30 tot 22:00, van een compleet verzorgde avond bij ons in de kas. We nemen je vanaf 18.00 mee naar ons kloppende hart en leiden je rond door de kassen en tuinen. Om je vervolgens ‘bij ons in de kas’ te verwelkomen met een viergangendiner, inclusief amuses, friandises en een Stadsjochies zakkie om mee naar huis te nemen met producten uit eigen kas en tuin.

#BAKKIE-MIDDAG BIJ STADSJOCHIES

Voel je elke zondagmiddag welkom om met ons te genieten van bakkie-middag bij Stadsjochies. ♻️ Hele zondagmiddag is bakkie-middag tot 19:00 🌱 Nodig je buurtjes, vrienden, familie uit en kom bij ons een bakkie doen. ✅ Voor kinderen van alle leeftijden hebben we wat te bieden.

Een kijkje in ons Kastaurant!

Onze menu- en drankkaart

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

STADSJOCHIES HUISREGELS

Stadsjochies is naast het zijn van een kastaurant, ook een teelt bedrijf. Wanneer je in ons kastaurant zit kun je alle cressen, mini groenten, eetbare bloemen en kruiden om je heen zien groeien die vervolgens op je bord liggen. Je zit er midden in!


Vandaar dat wij graag de volgende punten met jullie willen delen, zodat daar rekening mee gehouden kan worden:

#bijonsindekas

Stadsjochies is weer geopend en wij kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen in ons kastaurant.

Zeker zijn van een plekkie? Vergeet niet te reserveren via onze website.