Bekijk onze producten

Dit is natuurlijk waar het allemaal om gaat: onze producten. Onze groenten, kruiden en bloemen, geteeld op de Utrechtse volle grond, zijn onderscheidend in hun smaak. Zoiets heb je nog nooit geproefd!

Hieronder presenteren wij met trots een aantal van onze producten. Lees meer over hun unieke smaak en toepassingen en doe inspiratie op voor het volgende feestmaal dat je op tafel gaat zetten. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben?

Vraag dan nu een overzicht van ons huidige aanbod aan.

  • De mild smakende warm-oranje bloemblaadjes zijn los of als strooisel te gebruiken. Wilt u meer informatie over deze cress of andere cressen? Vul hieronder het..
  • De zwarte korenbloem is opvallend en elegant. Geeft een mooi contrast met lichtere tinten, ook samen met de blauwe korenbloem. Wilt u meer informatie over..
  • De Anijshysop smaakt zacht en zoet als een snoepje. Wilt u meer informatie over deze cress of andere cressen? Vul hieronder het formulier in!
  • De wilde blauwe korenbloem is fleurig en vertrouwd. Licht van smaak. Wilt u meer informatie over deze cress of andere cressen? Vul hieronder het formulier..
  • De groene shiso is frisser dan de paarse en heeft iets weg van groene munt. Wilt u meer informatie over deze cress of andere cressen?..
  • Deze grote Japanse Shiso plant heeft een bijzonder ontwikkelde smaak van komijn en rozen. Wilt u meer informatie over deze cress of andere cressen? Vul..

Service op Maat

Met ons wekelijkse assortimentsoverzicht weet jij welke cressen je kunt bestellen, daar kun je van op aan. Maar wil jij zeker weten dat je altijd precies die ingrediënten in huis hebt om jouw gasten te laten genieten? Wij denken met je mee! Grote aantallen, exclusieve cressen of juist elke keer een andere hoeveelheid? Wij maken het waar met onze services op maat.

Vaste Menukaart Service

Staan onze producten voor een langere periode op jouw menukaart? Wij zorgen dat de producten op vaste dagen worden geoogst, zodat jij je gasten elke dag weer kunt verrassen.

Variërende Hoeveelheid Service

Ben jij op zoek naar leveringen die om de zoveel tijd veranderen? Dat is voor ons geen probleem! Wij oogsten en verpakken elke hoeveelheid cressen voor jou op maat.

Exclusieve Teelt Service

Wil jij je eigen bedjes met een bepaalde koolmosterdsoort of misschien een speciaal kruid? Wij telen exclusief op jouw verzoek, precies wat jij wilt.

Grote Volumes Service

Heb jij grotere volumes nodig gedurende een langere periode? Wij gaan voor jou aan de slag en planten velden aan. Daarnaast komt jouw levering natuurlijk in passende verpakkingen

Een compleet overzicht van ons huidige aanbod

Bij onze producten heb je al een indruk gekregen van onze mooie microgroenten: van verovende cressen, karaktervolle kruiden tot bijzondere bloemen. Met aandacht en ambacht zorgen wij voor smaak, die jou gaat verrassen! Nieuwsgierig? Vul het onderstaande formulier in om ons huidige aanbod te bekijken.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Bestel nu je cressen en kook met smaak!

Met onze kruiden, groenten en bloemen willen wij smaak toevoegen aan de wereld. Wij verbouwen op volle grond, zonder kunstmest en met de beste zaden. En dat proef je! Nieuwsgierig naar onze producten? Vraag dan nu ons wekelijks assortimentsoverzicht aan en bestel. Je kunt tot 4 uur ‘s ochtends je bestelling doorgeven. Wij oogsten nog diezelfde dag!

Opvragen Overzicht