Het best bewaarde geheim voor de chef!

‘Als cress op de taart’: smaak toevoegen

“Wow, zo heb ik hem nog nooit geproefd!” Het moment waarop jouw gezicht oplicht, dat is waar we het allemaal voor doen. Onze droom is namelijk om nog meer smaak toe te voegen aan de wereld. Daarom hebben wij al onze aandacht en kennis gestoken in het perfectioneren van een onderscheidende smaak. Hoe doen we dat? We gebruiken de beste ingrediënten en oogsten dagvers voordat de zon opkomt. En dat alles 100% natuurlijk en met 100% liefde voor het vak. Wij werken dan ook graag samen met chefs, van wie de recept radertjes nooit stoppen met draaien over nieuwe combinaties. Onze microgroenten zijn die prachtige finishing touch – de ‘cress op de taart’ – van jouw verrukkelijke gerechten.

De beste ingrediënten

Bij Stadsjochies komt een mooie groep mensen bij elkaar, die met passie samen het beste willen leveren. We genieten samen van de mooie velden en de rust, maar staan nooit stil. Zo leverde 8 jaar experimenteren en ambacht een teeltmethode op waar we trots op zijn. We hebben intensief getest om een optimale voedingsbodem te ontwikkelen en vonden de beste zaden op de markt. We verbouwen onze microgroenten op volle grond, en doen dat geheel aangepast op grondsoort, het klimaat en onze duurzame principes. Om te zorgen dat alle smaak behouden blijft, plukken wij altijd voor zonsopgang en dagvers. Dat betekent: ‘s ochtends geplukt, ‘s avonds op het bord van jouw gast!

Kom op Cress Safari!

Wij vinden het mooi om jou 100% natuurlijke smaken te laten beleven. Dit is niet alleen inspirerend voor het bedenken van nieuwe smaakcombinaties of gerechten, maar brengt mensen ook terug naar de natuur. Het is zo belangrijk om niet te vergeten waar ons eten vandaan komt. Kinderen én volwassenen die weer ontdekken hoe broccoli of koriander groeit, dat is echt mooi om te zien. Daar willen wij graag aan bijdragen: een verrijkende ontdekkingsreis die tong en brein doen tintelen. Wil jij ook geïnspireerd worden? Kun jij niet wachten om te proeven? Onze bedjes liggen voor je klaar. Wanneer zien wij jou?

Contact

Bestel nu je cressen en kook met smaak!

Met onze kruiden, groenten en bloemen willen wij smaak toevoegen aan de wereld. Wij verbouwen op volle grond, zonder kunstmest en met de beste zaden. En dat proef je! Nieuwsgierig naar onze producten? Vraag dan nu ons wekelijks assortimentsoverzicht aan en bestel. Je kunt tot 4 uur ‘s ochtends je bestelling doorgeven. Wij oogsten nog diezelfde dag!

Opvragen Overzicht