STADSJOCHIES
IS DE PLEK, EG WOAR!

ARRANGEMENTEN OP DE GROND VAN STADSJOCHIES

Op de grond van Stadsjochies bieden wij diverse arrangementen aan, hou daarom goed onze website in de gaten om op de hoogte te zijn van de nieuwste arrangementen bij Stadsjochies. Zeker zijn van een plekkie? Wij adviseren je vooraf te reserveren via de knop rechts onderin! 

''Bij ons in
de kas''

Elke vrijdag en zaterdag avond

Geniet elke vrijdag en zaterdag van 18:00 tot 22:00, van een compleet verzorgde avond bij ons in de kas onder leiding van onze eigen stadsjochies en stadsmeisjes!

We nemen je vanaf 18.00 mee naar ons kloppende hart en leiden je rond door de kassen en tuinen tot 18:30. Om je vervolgens ‘Bij ons in de kas’ te verwelkomen met een amuse, 4-gangendiner, pré dessert en friandises voor 60 euro p.p.

Verder hebben wij bij de gerechten bijpassende dranken uitgezocht, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Deze zijn met veel aandacht en liefde samengesteld door het team en kun je op de avond zelf bij je eten bestellen.

Gastro
lunch safari

Elke zondagmiddag

We nemen je mee op reis door de theetuin, verticale tuin, kassen en laten je alvast proeven wat je straks op je bord geserveerd krijgt in een 3-gangen lunch. Je gaat ervaren waardoor ons hart sneller gaat kloppen. Een echt middagje uit!

Het verhaal van Stadsjochies gaat aan de hand van woorden en smaken met je gedeeld worden. Ervaar wat onze passie, rebelsheid en liefde met jou kan doen!

December lunch

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de maand december

Speciaal voor de maand december hebben wij een nieuw en verrassend menu uit de kas voor de lunch.

Laat je in de middag meenemen in ’t snelle jochie (1-gang) voor 20 euro, 2-gangen voor 30 euro, 3-gangen voor 40 euro of 4-gangen voor 50 euro verrassingslunch. 

Verder hebben wij bij de gerechten bijpassende dranken uitgezocht, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Deze zijn met veel aandacht en liefde samengesteld door het team en kun je op de middag zelf bij je eten bestellen.

December diner

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag in de maand december

Speciaal voor de maand december hebben wij een nieuw en verrassend menu uit de kas voor het diner. 

Geniet in de avond van een compleet verzorgde avond ‘Bij ons in de kas’. We nemen je vanaf 18.00 mee naar ons kloppende hart en leiden je rond door de kassen en tuinen tot 18:30. Om je vervolgens ‘Bij ons in de kas’ te verwelkomen met een 5-gangen verrassingsdiner en friandises die staan voor wat het seizoen ons te bieden heeft voor 65 euro p.p.

Heel de maand december nemen wij grote groepen aan tot 50 personen, kom daarom met al je vrienden, familie of collega’s bij Stadsjochies eten en wij zorgen dat jullie een onvergetelijke dag en/of avond hebben.