STADSJOCHIES
IS DE PLEK, EG WOAR!

ARRANGEMENTEN OP DE GROND VAN STADSJOCHIES

Op de grond van Stadsjochies bieden wij diverse arrangementen aan, hou daarom goed onze website in de gaten om op de hoogte te zijn van de nieuwste arrangementen bij Stadsjochies. Zeker zijn van een plekkie? Wij adviseren je vooraf te reserveren via de knop rechts onderin! 

''Bij ons in
de kas''

Elke vrijdag en zaterdag avond

Geniet elke vrijdag en zaterdag van 18:30 tot 22:00, van een compleet verzorgde avond bij ons in de kas onder leiding van onze eigen jochies en wijffies! 

 

We nemen je vanaf 18.00 mee naar ons kloppende hart en leiden je rond door de kassen en tuinen tot 18:30. Om je vervolgens ‘bij ons in de kas’ te verwelkomen met een amuse, 4-gangendiner, pré dessert en friandises.

Je kunt er ook altijd voor kiezen om je te laten verrassen door onze bijpassende drankenOnze bijpassende duurzame arrangementswijnen zijn met veel aandacht en liefde samengesteld door het team.

Gastro
lunch safari

Elke zondagmiddag

We nemen je mee op reis door de theetuin, verticale tuin, kassen en laten je alvast proeven wat je straks op je bord geserveerd krijgt in een 3-gangen lunch. Een echt middagje uit!

Ons jochie of meissie gaat je door de kassen leiden en laten ervaren waardoor ons hart sneller gaat kloppen. Het verhaal van Stadsjochies gaat aan de hand van woorden en smaken met je gedeeld worden. Tijdens de rondleiding en tijdens de compleet verzorgde drie gangen-lunch. Ervaar wat onze passie, rebelsheid en liefde met jou kan doen!

Lunch

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Laat je in de middag meenemen in een verrassingslunch. Dit is mogelijk in de vorm van een 2, 3, 4, 5 of 6- gangen lunch.

De kas biedt elk moment van het jaar weer andere producten aan en om die reden hebben wij geen vast menu. 

Wil je alleen een broodje eten, dat kan ook! We hebben onze eigen Stadsjochies groente-club.

Diner

Elke donderdag

Laat je verrassen en verleiden door wat de seizoenen ons te bieden hebben. Geniet elke donderdag avond van een 3, 4, 5, of 6- gangen verrassingsdiner. 

Je kunt er ook altijd voor kiezen om je te laten verrassen door onze bijpassende dranken! Onze bijpassende duurzame arrangementswijnen zijn met veel aandacht en liefde samengesteld door het team.