Wat jij wilt, groeit bij ons.

Met onze cressen, bloemen, (mini) groenten en kruiden willen wij smaak toevoegen aan de wereld. Daarom verbouwen wij op volle grond, gebruiken wij de beste zaden en oogsten wij dagvers voordat de zon opkomt. We bezorgen het dezelfde dag nog bij jou, en dat proef je! Onze (mini) groenten zijn een verrijking voor jouw gerechten, daar durven we onze hand wel voor in de aarde te steken. 

Wij denken met jullie mee!


Wij denken en werken graag met je mee. Dat kan betekenen dat de producten die jij nodig hebt op vaste dagen geoogst worden of dat je op zoek bent naar leveringen in variërende hoeveelheden.  En dat is geen probleem. We oogsten en verpakken onze producten voor jou op maat.

Het kan ook zo zijn dat jij graag je eigen bedjes van een bepaald kruid in onze tuin wilt of juist hele grote volumes wilt. Ook geen probleem. Als jij het nodig hebt planten we velden voor jou aan.

U roept, wij groeien!

'DE SMAAK VAN ECHT'

 •  

  Rozenbottel bloem

  Niet alleen de rozenbottel, maar ook de bloemblaadjes van rozen zijn eetbaar. De rozenbottel valt, evenals bijvoorbeeld aardbei, framboos en appel, onder de rozenfamilie (Rosaceae). De rozenbottel bloem kan een salade sieren, ook kan er thee van worden gezet.
 •  

  Viooltjes

  Alle kleine, driekleurige viooltjes zijn eetbaar en vormen een prachtige decoratie voor gerechten. De bloemen van viooltjes hebben een hele milde smaak. We hebben ze in diverse kleuren.
 •  

  Look-zonder-look bloem

  Look-zonder-look bloem heeft een knoflook en uien aroma met een heerlijke mosterd smaak, maar smaakt milder dan knoflook. In de keuken is look-zonder-look goed te gebruiken; alle delen van de plant bevatten knoflook- en mosterdolie. Naarmate de bloei vordert vormt de plant een …
 •  

  Korenbloem

  Korenbloem is een hemelsblauwe composietenbloem, de bloemblaadjes zijn niet alleen eetbaar, maar geven ook een licht bittere smaak aan je gerechten.
 •  

  Witte borage bloem

  De witte borage bloem wordt ook wel het komkommer kruid genoemd, het heeft een erg frisse en lichte smaak. De bloemen zijn er in het blauw en wit, kunnen geserveerd worden als garnering.
 •  

  Daikon bloem

  De mooie witte bloemetjes smaken licht bitter, een radijs smaak en zijn prachtig en subtiel in een gerecht.
 •  

  Winterpostelein bloem

  Lekker fris, een beetje pittig en licht-zuur. Deze bloem heeft door zijn blad een vrij stevige en knapperige textuur. Elk deel van de winterpostelein kan je eten! Ook de stengels en bloemetjes dus. De bladeren en bloemen worden vooral gegeten in salades.
 •  

  Mosterd bloem

  De gele mosterdplant heeft een licht bittere mosterdsmaak. Zeer populair kruid vanwege de frisse en tevens pittige smaak van zijn lier-vormige, ‘vierdelig-geveerde’ bladeren, die ook nog aromatisch geuren; Speciaal aanbevolen bij tomaten-gerechten en pesto’s; de mosterd …
 •  

  Tuinboon bloem

  De eetbare tuinboon-bloemen zijn, afkomstig van het Tuinbonen-soort, verschillend van kleur: wit, zwart-wit, roze of rood en smaken zoet en hebben een lichte bonensmaak. Uiteraard zeer geschikt voor ongekend mooie garneringen! 

Neem contact met ons op

Voor chefs