Wat jij wilt, groeit bij ons.

Met onze cressen, bloemen, (mini) groenten en kruiden willen wij smaak toevoegen aan de wereld. Daarom verbouwen wij op volle grond, gebruiken wij de beste zaden en oogsten wij dagvers voordat de zon opkomt. We bezorgen het dezelfde dag nog bij jou, en dat proef je! Onze (mini) groenten zijn een verrijking voor jouw gerechten, daar durven we onze hand wel voor in de aarde te steken. 

Wij denken met jullie mee!


Wij denken en werken graag met je mee. Dat kan betekenen dat de producten die jij nodig hebt op vaste dagen geoogst worden of dat je op zoek bent naar leveringen in variërende hoeveelheden.  En dat is geen probleem. We oogsten en verpakken onze producten voor jou op maat.

Het kan ook zo zijn dat jij graag je eigen bedjes van een bepaald kruid in onze tuin wilt of juist hele grote volumes wilt. Ook geen probleem. Als jij het nodig hebt planten we velden voor jou aan.

U roept, wij groeien!

'DE SMAAK VAN ECHT'

 •  

  Wasabi cress

  De smaak van de wasabi cress begint mild, slechts een kleine tinteling over je tong - en dan eindigt het met die kenmerkende wasabi die de neus opwarmt! Voordat het te heet wordt, is de smaak verdwenen en heb je een fris, schoon gehemelte. De wasabi cress is het hele jaar door …
 •  

  Kamille cress

  De kamille cress is een jonge schiet van de kamille, het heeft een breed smaakpallet en is zowel zoet, als zurig, ziltig en enigszins bitter. Een echte smaakbom! De kamille cress is het hele jaar door leverbaar bij Stadsjochies.
 •  

  Chinese mahogany cress

  De smaak van de chinese mahogany cress is als geroosterde knoflook met een vleugje noten. Het is een familie van de Franse uienboom en heeft ook een lichte noot smaak. De chinese Mahogany cress is het hele jaar door leverbaar bij Stadsjochies.
 •  

  Basilicum cress mint

  Net als veel andere kruiden, is basilicum een ​​lid van de muntfamilie, en deze basilicum cress mint combineert op wonderbaarlijke wijze beide aromatische smaken. Het is een geurige Italiaanse basilicum met subtiele hints van groene munt. Tonen van anijs en zoethout zijn ook …
 •  

  Basilicum cress lime

  De basilicum cress lime heeft een intense smaak met toegevoegde hints van citrus achtige citroen en limoen. Tonen van anijs en zoethout zijn aanwezig, en visueel heeft het kleinere puntige bladeren. De basilicum cress lime is het hele jaar door leverbaar bij Stadsjochies.
 •  

  Basilicum cress

  De basilicum cress is een cress met een krachtige en frisse basilicum smaak. Het heeft milde kruidnagel tonen en het blad is in zijn geheel te eten. De basilicum cress is het hele jaar door leverbaar bij Stadsjochies.
 •  

  Amaranth cress

  De amaranth cress is een cress met een zoete smaak en een lichte toon van spinazie en rode biet. De structuur van de cress is erg knapperig in vergelijking tot andere cressen. De amaranth cress is het hele jaar door leverbaar bij Stadsjochies.
 •  

  Afrikaanse goudsbloem

  De Afrikaanse goudsbloem is een rijkbloeiende plant, waarvan de bloemenblaadjes eetbaar zijn en gebruikt kunnen worden in gerechten. De bloemen hebben een kruidige en licht peperige smaak. Deze Afrikaanse goudsbloem valt echt op met zijn witte bloemen met gekleurde ringen.
 •  

  Hibiscus

  De hibiscus heeft glanzend frisse bladeren en de bloemen bestaan uit 5 kroonblaadjes met daaromheen 5 kelkblaadjes. De bloemen zijn prachtig om te zien en ook eetbaar, ze hebben een licht zure azijnachtige smaak. Van de hibiscus is zowel het jonge blad rauw als gestoofd …

Neem contact met ons op

Voor chefs