Wat jij wilt, groeit bij ons.

Met onze cressen, groenten en kruiden willen wij smaak toevoegen aan de wereld. Daarom verbouwen wij op volle grond, gebruiken wij de beste zaden en oogsten wij dagvers voordat de zon opkomt. We bezorgen het dezelfde dag nog bij jou, en dat proef je! Onze (micro)groenten zijn een verrijking voor jouw gerechten, daar durven we onze hand wel voor in de aarde te steken.

Wij denken met met jullie mee!

Wij denken en werken graag met je mee. Dat kan betekenen dat de producten die jij nodig hebt op vaste dagen geoogst worden of dat je op zoek bent naar leveringen in variërende hoeveelheden.  En dat is geen probleem. We oogsten en verpakken onze producten voor jou op maat.

Het kan ook zo zijn dat jij graag je eigen bedjes van een bepaald kruid in onze tuin wilt of juist hele grote volumes wilt. Ook geen probleem. Als jij het nodig hebt planten we velden voor jou aan.

U roept, wij groeien!

'DE SMAAK VAN ECHT'

 •  

  Oranje Cosmea

  Van de Oranje Cosmea kun je de scheuten en de kleurrijke bloemen eten. De Cosmea heeft een friszoetige smaak en wordt vaak gebruikt in salades of in de thee.
 •  

  Zwarte Korenbloem

  De Zwarte Korenbloem heeft een zoete en bloemige smaak. In de meeste gevallen worden de bloemen gebruikt in de thee of als garnering.
 •  

  Anijshyssop - Dropplant

  De Anijshyssop wordt ook wel Dropplant genoemd. Vroeger werd deze plant gebruikt als basis voor dropjes. Zowel de bloemen als de blaadjes en zaadjes van deze plant zijn eetbaar.
 •  

  Blauwe Korenbloem

  De wilde blauwe korenbloem is fleurig, vertrouwd en licht van smaak. De korenbloem wordt gebruikt als decoratie in thee of in gerechten.
 •  

  Koreaanse Groene Shiso - Tops

  Koreaanse groene Shiso is kruidig en aromatisch en is afkomstig uit het verre oosten. De tops kunnen rauw of gestoofd gegeten worden.
 •  

  Japanse Groene Shiso - Tops

  Deze grote Japanse Shiso plant heeft een bijzonder ontwikkelde smaak van komijn en rozen. In Japan wordt het vaak bij visgerechten gegeten.
 •  

  Koreaanse Groene Shiso - groot blad

  De Koreaanse groene shiso heeft een heldergroen gekarteld hartvormige blad. Het is familie van de munt en vooral bekend uit de Japanse keuken.  Pittig kruidig , citroenachtig fris met een warmte die een kaneelstok kan hebben. Anderen proeven ook munt, basilicum of venkel/anijs. 
 •  

  Mexicaanse Dragon bloem

  Mexicaanse dragon bloem heeft een zacht zoete anijsachtige smaak en wordt gebruikt als garnering en verwerkt in oa sauzen, salades, boter en soepen. In grote hoeveelheid kan het licht hallucinerend werken, voornamelijk als het rauw gegeten wordt of wordt gerookt. Door te koken verdwijnt de hallucinerende werking.
 •  

  Mexicaanse Dragon Tops

  De bladeren hebben een anijsgeur die wat lijkt op franse dragon. Het kan worden gebruikt bij vis gerechten, salades, desserts, maar ook als kruidenthee.

Neem contact met ons op

Voor chefs

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.