Jochie of wijffie als chef productiekeuken

32-uur

Stadsjochies is op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend kok die onze productiekeuken onder zijn/haar hoede wil nemen. Wij zoeken een chef productiekeuken die midden in de natuur wilt werken en geïnspireerd raakt door de veelzijdigheid van wat ons eigen land te bieden heeft.

Verser dan vers

Je werkt met je voeten in de klei. Verse thee, ingrediënten voor huisgemaakte dranken en garneringen pluk je zelf in de tuin en je tovert het om tot iets fantastisch, verser dan dit wordt het niet. Je werkt samen met de zon. Dus: geen lange nachten, niet elke dag laat thuis en geen tijd voor familie en vrienden. Wij geloven dat jij tijd en rust nodig hebt om te groeien, net als onze plantjes.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
  • Leidinggevende ervaring is een pre
  • Goede planning skills
  • Meedenken in onze processen
  • Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit
  • Blijft tot het werk af is
  • Sterk in communicatie met andere collega’s
  • Een enthousiaste collega met passie voor duurzaamheid

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goed salaris
  • Niet hoeven werken in weekenden en avonden
  • Vrijheid om zelf jouw werktijden in te plannen
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie
  • Werken op een bijzondere locatie in Utrecht, slechts 8 minuten fietsen van Centraal Station Utrecht.

Wat zijn jouw taken als Chef productieruimte?

Mise en Place maken voor het Kastaurant, koeling/vriezer beheren, ontvangst en controle goederen, magazijnbeheer, controle van bestellingen van eigen teelt en bestellen goederen.

Meer weten? We horen graag van je! Ja, Eg Woar!

Stap 1 van 2

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?

Contact

Rijndijk 14, 3585 LG Utrecht
(030) 307 43 88
kastaurant@stadsjochies.nl