Jochies en wijffies voor in de keuken

Stadsjochies is op zoek naar jochies en wijffies voor in de keuken van het kastaurant – onze tot restaurant verbouwde kas. Wij zoeken koks die midden in de natuur willen werken en geïnspireerd raken door de veelzijdigheid van wat ons eigen land te bieden heeft.

Verser dan vers

Je werkt met je voeten in de klei. Verse thee, ingrediënten voor huisgemaakte dranken en garneringen pluk je zelf in de tuin en je tovert het om tot iets fantastisch, verser dan dit wordt het niet. Je werkt samen met de zon. Dus: geen lange nachten, niet elke dag laat thuis en geen tijd voor familie en vrienden. Wij geloven dat jij tijd en rust nodig hebt om te groeien, net als onze plantjes.

Je werkt in een kastaurant, in verbinding met onze gasten. Deze gasten willen ook graag met jou en deze plek in verbinding zijn, dit maakt Stadsjochies zo’n unieke en fijne werkplek. We zijn een familie, geven om elkaar en willen elke dag van elkaar leren. We hebben liefde voor het vak en proberen dit altijd over te brengen op elkaar en onze gasten.

Wat verwachten we in ruil daarvoor van jou?

Je leert graag, je bent niet vies van hard werken en je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Vul het vacature formulier hieronder in of kom gewoon eens bij ons langs. We zijn op zoek naar meerdere wijffies en jochies, zowel parttime als fulltime, zowel ervaren als leergierig.

Meer weten? We horen graag van je! Ja, Eg Woar!

Stap 1 van 2

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?

Contact

Rijndijk 14, 3585 LG Utrecht
(030) 307 43 88
jan@stadsjochies.nl