Zelfstandig werkend kok

Bij Stadsjochies zijn we op zoek naar een gedreven en creatief zelfstandig werkend kok om ons team in de keuken van het Kastaurant te versterken – onze sfeervolle kas die is omgebouwd tot restaurant. We zoeken koks die graag midden in de natuur willen werken en geïnspireerd willen raken door de veelzijdigheid van wat ons eigen land te bieden heeft.

Verser dan vers

Bij ons werk je letterlijk met je voeten in de klei. Je plukt zelf verse thee, ingrediënten voor huisgemaakte dranken en garneringen direct uit onze tuin en tovert deze om tot iets fantastisch. Verser dan dit wordt het niet! Je werkt samen met de zon, wat betekent: geen lange nachten, niet elke dag laat thuis en voldoende tijd voor familie en vrienden. Wij geloven dat jij, net als onze plantjes, tijd en rust nodig hebt om te groeien.

Verbinding met gasten

Werken bij Stadsjochies betekent werken in een kastaurant waar je direct in verbinding staat met onze gasten. Onze gasten willen ook graag een connectie met jou en deze bijzondere plek ervaren. Dit maakt Stadsjochies zo’n unieke en fijne werkplek. We vormen een hechte familie, geven om elkaar en leren elke dag van elkaar. We hebben een passie voor ons vak en streven ernaar deze liefde altijd over te brengen op zowel elkaar als onze gasten.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent leergierig en niet bang voor hard werken.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.
  • Je hebt een positieve instelling en een passie voor gastronomie en natuur.
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt, maar geen vereiste; leergierigheid en enthousiasme zijn minstens zo belangrijk.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en vaardigheden.
  • Werken zonder avonden en weekenden, zodat je voldoende tijd hebt voor familie en vrienden.
  • Vrijheid om zelf jouw werktijden in te plannen.
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin jouw creativiteit en inbreng worden gewaardeerd.
  • Werken op een bijzondere locatie in Utrecht, slechts 8 minuten fietsen van Centraal Station Utrecht.

Interesse?

Vul het vacatureformulier hieronder in of kom gewoon eens bij ons langs. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team fulltime wil komen versterken. Bij Stadsjochies ben je meer dan welkom!

Sluit je aan bij onze familie en beleef de unieke ervaring van werken in ons Kastaurant. Samen maken we elke dag bijzonder!

Meer weten? We horen graag van je! Ja, Eg Woar!

Stap 1 van 2

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?

Contact

Rijndijk 14, 3585 LG Utrecht
(030) 307 43 88
jan@stadsjochies.nl