Hier neem je de natuur mee naar huis

Als je (vaker) bij ons bent geweest kan het haast niet anders dan dat je een stukje van onze natuur mee naar huis wilt nemen. Of het nu dat ene kruid is waar je gezonde cola van kunt maken voor je kinderen, of een verzameling van de ingrediënten voor de salade die je net hebt gegeten in ons Kastaurant. Met onze huisgemaakte kruiden, cressen, salades en thee kun je alle kanten op en zet jij je vrienden en familie de natuur voor, op een manier die ze nog nooit hebben ervaren!

Kom naar onze winkel en ervaar de rijkdom die bij ons van het land komt. Ook thuis! Wees niet getreurd als er niks ligt, wij werken met de natuur mee en zijn afhankelijk van de oogst. 

#stadsjochiesbijjethuis

Een kijkje in ons Assortiment

Puur natuur en
de smaak van Echt.

Wij werken en zaaien met liefde, omdat we graag de smaak van echt willen oogsten. Daar houd het niet op: ook bij onze producten hebben we aandacht voor de pracht van de pure natuur.

Voor Thuiskoks

Onze winkel is de perfecte ‘speelgoedwinkel’ voor de creatieve thuiskok. Bij ons vind je kruiden en cressen met interessante smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd, en je vindt die nergens anders. Als je het wilt, is het mogelijk om je aan te melden voor de een Thuiskok abonnement: Je krijgt elke week een pakket met bijvoorbeeld vier verschillende cressen en twee soorten eetbare bloemen. Zo ligt de natuur, zoals je die nog nooit hebt gezien, vers op je bord! Schrijf je nu alvast in voor het voorjaar via kastaurant@stadsjochies.nl.

Thee en kruiden voor de liefhebbers

Als jij een liefhebber bent van het proeven van nieuwe kruiden en nieuwe smaken, dan zijn onze thee- en kruidenabonnementen echt iets voor jou. Je krijgt elke week een selectie van onze vers geplukte infusies thuisbezorgd, waar je dan een hele week mee vooruit kunt. Op deze manier verrassen we jou met smaken die je nog niet kende en leer je de natuur op een heel andere manier kennen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kunt je nu al inschrijven voor de thee- en kruidenabonnementen via kastaurant@stadsjochies.nl voor het voorjaar.